SEXUALISERINGEN AV FÖRSKOLEBARN

Böcker om onani i förskolan

"Snippor och snoppar är en bok för barn och vuxna om sexualitet." Såhär börjar boken. Barnen som boken riktar sig till är förskolebarn och handlar om små barns lekar med sina och varandras kön. Bokens innehåll är riktigt obehagligt.

"Suraya har hämtat en spegel för att hon ska kunna titta på sin snippa ordentligt innan hon ritar av den. Inuti snippan ser hon ett hål och en knopp ovanför hålet. Knoppen är hennes klitoris och hålet är öppningen på hennes slida. Ovanför slidöppningen sitter ett annat litet hål där kisset kommer ut."

Boken är skriven av Anna Kosztovics som är skaparen av ordet "snippa" och arbetar som sociolog. Hon jobbar inom RFSL och har skrivit böcker riktade till barn och vuxna med fokus på sexualitet. Notera att dessa böcker är riktade till förskolebarn, väldigt små barn som inte ska prata om sex överhuvudtaget.

Boken kan du själv läsa här

"Somchai får ta av sig byxorna och kalsongerna så att doktor Axel kan lyssna med stetoskopet på hans stjärt och ge honom en spruta. Somchai tycker att det pirrar och känns varmt i hela kroppen när han ligger naken och blir undersökt av Axel. Nästa patient är Maria och efter henne är det Oskars tur.
– Jag vill att doktorn ska lyssna på hela min kropp med stetoskopet, säger Maria. Hon tar av sig alla kläder. Doktor Axel lyssnar först på hennes rygg och rumpa. Sen får Maria vända på sig och Axel lyssnar med stetoskopet på hennes mage och snippa. Maria tycker att det känns jätteskönt i kroppen när hon blir undersökt och hon blir alldeles röd och varm om kinderna."

Så här skriver Anna Kosztovics från RFSU Malmö:

"Föräldrar frågar mig ofta vad som är normalt och om det finns många historier att berätta. En utspelade sig i slutet av 60-talet och handlar om två sjuåringar som tävlade i ishockeyspel. Efter varje match fick förloraren suga på vinnarens snopp. Killen som oftast vann tyckte om att vinna, mest för att han inte gillade lukten av kiss på kompisens snopp. Något annat problem än det fanns inte."

Källa

Efter fler äckliga scener i boken avslutas den med kommentarer från författaren Anna:

"Vuxnas öppenhet för barns sätt att leva ut sin sexualitet leder till att barnen får upptäcka och glädjas åt sin kropp och sina sexuella känslor.
I upptäckandet ingår att leka sexuella lekar. Barn leker med den det är roligt att leka med, oavsett kön.
Ett barns val av lekkamrater i sexuella lekar är ingenting man kan ta som tecken på hetero, homo– eller bisex- ualitet. I lekar med sexuellt innehåll, som i alla andra lekar, testar barn hur mycket de kan bestämma.
Jag önskar dig trevlig läsning och många glada samtal med barnen i din närhet!
Anna Kosztovics"

Jag har pratat om RFSL/RFSU och deras verksamhet som finansernas av Allmänna Arvsfonden samt deras pedofila kopplingar och aktiviteter.

Mer läsning här finns i beskrivningen i videon nedan eller länk här.

Engagera dig här:Länk

Nu sätter vi stopp för utnyttjandet av barn och barndomen

.A

Att missa målet i jakten på kristallprydda healers

24 January 2024

Efter att ha sett 'Kalla Fakta – Lockad till självmord' kan jag inte låta bli att ifrågasätta era prioriteringar inom journalistiken. Jag respekterar behovet av att granska alla aspekter av samhället, men det är svårt att förstå varför ni väljer att fokusera på självmordsrisken bland New Age-anhängare när det finns mer brännande och statistiskt sett allvarligare ämnen att ta upp. Låt mig berätta om det område där självmord sker i allra högsta grad: våldtäkt på barn. 

Hemförlossning och kampen om kontroll

16 July 2023

Skribenten har en sorts giftig mundiarré som struntar i all form av vetenskap och evidens. Och det är inte det värsta, hon gör till och med ett försök att tala för barnmorskor, stort misstag. Texten är full av "duktighets-hets". Man kan nästan tro att hon försöker vinna något sorts godhetspris. Ett pris får hon av mig åtminstone "Årets Mundiarré", grattis.

RFSUs "svar" på kritiken

29 April 2023

Efter att min text om RFSUs bok "Snippor och snoppar" har delats hundratals gånger och många andra har lyft problemet med boken så har RFSU fått mail och samtal från föräldrar som vill ha svar. "Delas denna bok ut på våra barns förskolor?" Det här är problemet med RFSUs "svar."