En varmare, vackrare värld föds

Handbok För Uppvaknande

Historiens största uppvaknande

Du är en del av någonting stort

Mitt enkla syfte med den här boken är att inspirera och hjälpa dig som börjar vakna och förstå att ingenting är riktigt så som vi tidigare har trott att det är. För dig som befinner dig i en relation, där parterna inte är överens om hur vår värld riktigt fungerar, så kommer denna bok att vara en inspirationskälla till ämnen att prata om och möta varandra omkring i stället för att plågas av konflikter och brustna relationer. Pandeminåren har varit en svår tid för hela världen, inte minst med tanke på de hemska uppbrott som familjer, vänskaper och andra relationer har fått utstå.

Det mest värdefulla i den här boken är alla berättelser från människor som berättar om sina uppvaknanden. Det är en bok som jag önskar att den hade funnits när jag genomgick mitt omtumlande uppvaknande.

"Tillsammans med denna handboks fantastiska berättelser och vägledning, så kanske just din resa uppfattas som mindre ensam och lång. Det är också viktigt att vi kommer samman, och bildar ett nätverk, då det är vår gemensamma kraft som skapar den förändring vi alla längtar efter. Vi behöver vak- na upp i rask takt, för att möta alla de vakna barn som nu föds, och för att skapa en finare, varmare och mer kärleksfull värld för oss alla."
Zarah Öberg
Medicin- och hälsojournalist, författare och naturläkare
Signerad bok med personlig hälsning För dig som är en hängiven följare och vill stötta mig och mitt arbete, så finns det möjlighet att köpa en signerad bok med en personlig hälsning till dig själv eller någon annan som en gåva. Köp signerad bok
Köp bok

Köp bok

Här köper du boken till dig själv eller som en gåva

Ladda ner gratis PDF

Ladda ner gratis PDF

Denna gratisversion är en avskalad version av boken och innehåller de berättelser som finns i boken.

Bli återförsäljare

Sälj boken

Vi är glada att höra att flera butiker, verksamheter och medvetna företagare vill sälja min bok i sin verksamhet! Om du vill ha "Handbok för Uppvaknande" i din butik, kontakta mig så kollar vi möjligheterna.
Vi diskuterar volym, paket och annat spännande. Hör av dig med alla frågor du kan tänkas ha!

En bok om viljan att hitta sanningen

Det stora uppvaknandet

 

 

 

 

 

"Eldbadet kommer att befria människan, men vi måste hjälpas åt, tro på oss själva och pusha varandra!"
Öystein Rönne
Samhällsanalytiker
You can either tell ’the truth’ or tell ’a lie’. There is only one truth, but there are many many lies
Michael Zazzio
Forskare, leg sjuksköterska
Vi är på väg mot en bättre framtid! Det är så skönt att se folk vakna, det har varit 21 ganska ensamma år i foliehattsbranschen!
Theresa Erling
Jag tror inte att jorden är platt. Jag tror inte att Elvis lever någonstans. Det är som en mosaik man bygger med fler och fler bitar ju mer man lär sig.
Markus Påhlsson
Kapitel 12 - Våra uppvaknandehistorier

Stensov fram till pandemin

"Jag har stensovit fram till pandemin. Jag fick ganska direkt en känsla av att det var något konstigt med allt. Sedan kom vaccinet, då hade jag haft covid och tänkte att de som haft det inte skulle ta sprutan. Så sades det till en början, sedan vände det och helt plötsligt skulle alla ta! Hysterin var ett faktum och jag såg min omgivning åka Sverige runt för att få en tid.

Jag själv började söka efter information och hittar ganska snart information om att vaccinet har fått ett godkännande enligt marknadsvillkor. 

Då frågade jag mina nära och kära om de har blivit informerade om det när de tog sprutan men nej, det hade de ju inte blivit. Började där och då söka info utanför mainstream media.Mitt fullständiga uppvaknande skedde samma dag som vac- cinpassen började gälla. Efter det har jag sökt information på alternativmedia och har nu koll på det mesta. Jag har fått liv
i mina närmaste, föräldrar, pojkvän. De flesta andra har tagit två-tre injektioner och jag kan tänka mig om de drar igång covid igen med vaccinpass så vaknar de med. Sjukt jag vet, men jag går nästan och småhoppas på det för då kommer det bli ett massuppvaknade vi aldrig kommer att glömma! 
Kramar, du är bäst"
- Sofia Emanuelsson

Inspirerande historier från modiga människor

Det är en ära

Jag tror på människan och vår oändliga, kreativa kraft. När man väl känner till sanningen och de problem som vi dras in i utan vår vetskap, så är det dags att fokusera på lösningar och den värld som vi vill ha. Tillsammans kan vi skapa den, ett steg i taget. Inga handlingar är för små, när det handlar om att arbeta tillsammans för en bättre värld.

Jag valde att sätta ihop en inspirerande samling historier, historier från modiga människor, för att just inspirera andra människor som börjar att så sakteligen vakna. Information är lätt att hitta för alla som har Internet, men problemet är inte bristen på information, snarare tvärtom. Vi blir dränkta och överrösta
av information och vet inte vad vi ska tro – vem vi ska lyssna på – och allting blir snabbt övermäktigt.

Jag vill underlätta resan för många som vaknar nu, och jag vill göra resan lättare än den har varit för mig och många som, lik- som jag, genomgick den tidigt. Jag vill erbjuda ett stöd i form av att samla andra vakna som berättar sina stories.
Kort och gott – detta är mitt försök att hjälpa dig på resan, och jag hoppas att det inspirerar dig!

Och ett stort tack till dig som har delat sina historier med mig, det är en ära att ha fått ta del av en värdefull del av ditt liv!

Med kärlek
Aida