Världen behöver vakna ledare

Jag är Aida

Min livslånga passion har varit att hjälpa individer att bli ledare i sina egna liv. Detta innebär att ta full kontroll över beteenden, tankar och kroppsspråk. Att förstå och använda sina styrkor och svagheter, samt att känna till den kraft man har att påverka världen omkring sig, är avgörande för att bli den person som man är menad att vara.

Min superkraft ligger i att inspirera till nytänkande. Jag utmanar etablerade övertygelser och antaganden för att uppmuntra dig att utforska beteenden som sträcker sig bortom det bekväma och välbekanta.

Sedan 2008 har jag arbetat med både mänsklig och digital kommunikation och har djup expertis inom områden som neurovetenskap, kroppsspråk, neurolingvistisk programmering, beteendevetenskap, meditation och spirituella praktiker. Min mångsidighet gör att jag kan erbjuda unika perspektiv och lösningar.

Utbildning & karriär

Den korta storyn

 

  • Coaching & Mentoring sedan 2010
  • Talare & teambuilding sedan 2013
  • Personlig- & gruppträning sedan 2013
  • Spirituella & uppvaknande-retreats sedan 2013
  • Certifierad Neurolinguistic Programming coach från Gothia Academy
  • Business Coaching från FECBC
  • Business Academy Certifierad NLP Master Practitioner
  • Ledarskapsutbildare från NASBA KBT från Achology LTD
  • REBT från Priority Academy LTD Neurovetenskap från Brain Academy Copywriter