LEADERSHIP DEVELOPMENT KEYNOTE SPEAKER

Föreläsning

Jag tyckte Aida var väldigt kunnig på sitt ämne, då hon pratade på utan att verka läsa innantill på något sätt vilket också ger en känsla av att vi åskådare tar till oss det hon säger, då vi ser hur säker hon är på sin sak. Tack för en bra föreläsning!
Miranda Tartaglione
SOS-alarm
Tänk dig en energiboost blandad med humor och massa klokskap! Så känner du dig efter ett möte med Aida.” ”Aida tar coachning till en helt annan nivå. Hennes driv smittar av sig och hennes humor och härliga inställning till livet ger dig helt nya perspektiv!
Nina Englund
Coompanion
I've collaborated with Aida in giving inspirational talks among other things. She sincerely wants to help people help themselves change their lives and in that process she gives them different tools. Her greatest strength is that she pushes people without judgement but with a big heart
Pernilla Lindblad
Pink Lemon Yoga

Som en talare inom ledarskap, personlig utveckling och samhälle kombinerar Aida en oslagbar insikt och erfarenhet med praktiska verktyg och tillämpning för att ge uppvaknande och växande ledare de kraftfulla verktyg de behöver för framgång och harmoni. 

Aidas föreläsningsstil är tydlig, rak på sak och full av humor. Hon engagerar och underhåller sin publik, använder verkliga exempel och relevanta berättelser för att avslöja information som hon har samlat på sig under över tio års erfarenhet som en av de främsta coacherna inom sitt område.

Hennes erfarenhet av ledarskapsutveckling för människor och ledare ger kraftfull insikt i vad som krävs för att lyckas som en värdefull ledare och person i en tid då de behövs som mest. Som er talare kommer hon att få publiken att skratta, lyssna uppmärksamt och gå därifrån med massor av "aha!"-ögonblick.

Alternativ

Aida skapar ett program som förmedlar det du vill uppnå. Oavsett om du önskar boka en föreläsning om uppvaknande eller mental träning så kommer du att få en underhållande stund.

En 45- till 90-minuters föreläsning kan utökas till en halv- eller heldags-workshop eller träningsession (kan också inkludera individuell coaching) 

Föreläsningarna kan också bokas genomföras digitalt.