Omedveten tid vs dina framsteg

15 januari är ett magiskt datum

Om du har börjat på din plan och mål innan året började kommer 15 januari vara en milstolpe helt automatiskt. Om du inte har det  så är detta datum då du har misslyckats. Om du hade otydliga mål, inte nerskrivna mål eller inte är säker på varför du hade de målen har du också misslyckats till 15 januari.

Om du har börjat på din plan och mål innan året började kommer 15 januari vara en milstolpe helt automatiskt. Om du inte har det  så är detta datum då du har misslyckats. Om du hade otydliga mål, inte nerskrivna mål eller inte är säker på varför du hade de målen har du också misslyckats till 15 januari.

Innan nya året började berättade jag hur 1 januari inte var ett magiskt datum på något sätt. 15 januari är däremot det. 
Det är nämligen såhär kort tid som krävs för att fokusera på rätt eller fel sak. Hur fördelar du din tid om dagarna? Mäter du ens? Är du medveten? All omedveten tid är tid som kastats bort och mål som hamnat i soporna. Det är här de flesta tänker att februari kommer bli annorlunda. Men det kommer det inte. Detta är ditt mönster som manifesterar sig, ditt verkliga jag syns. Bara en idiot gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett annat resultat.

How you do anything is how you do everything

T Harv Eker

Idag den 3 januari sitter jag på en strandbar i Cap Verde på semester. Jag skriver och jobbar på målen, jobbar på framtiden. Du kommer inte behöva ta semester ifrån ditt liv om ditt liv är din passion. Ta semester från måsten, från människor som inte är dina närmaste och viktigaste krets, ta semester från allt som inte ger dig inspiration och glädje. Om du behöver fly ditt liv har du fel liv. Lever du ditt liv eller någon annars liv?

Vad tar du semester från? Stämmer dina mål överens med hur du vill leva eller hur du förväntas leva? Eller hur någon annan vill leva? Tycker du mål är svåra att skaparkraft att det ska passa någon annan eller för att du inte tror på dem själv?
Jag ska hjälpa dig. Denna gång är gången du lyckas. Du som verkligen försöker skapa förändring och går en av mina kurser, såsom Bootcamp, poledance eller någon annan får nu min nya e-bok "Skapa 2019" gratis. Jag märker att du försöker och du investerar arbete i dig själv. Därför ska jag hjälpa dig på traven. Gå hit och ange nedan rabattkod i kassan.

Rabattkod: ”mittnyajag” utan citationstecken

Nu kan du finslipa och vara on your way lagom till det magiska 15 januari.

Idag avslutar vi "gråta ut-metoden" en gång för alla

18 June 2024

Gråta-ut-metoden är precis som det låter, en metod att låta sin bebis gråta för att lära dem att somna själva. Många böcker har skrivits i ämnet och föräldrar har låtit sig luras och ännu värre, mödrar har klippt bandet till sin modersinstinkt för att "göra rätt", för att "lyssna på experterna". Vad de inte vet är att de kan ha rubbat sina barns utveckling och skapat ett liv av personlighetsstörningar.

Att missa målet i jakten på kristallprydda healers

24 January 2024

Efter att ha sett 'Kalla Fakta – Lockad till självmord' kan jag inte låta bli att ifrågasätta era prioriteringar inom journalistiken. Jag respekterar behovet av att granska alla aspekter av samhället, men det är svårt att förstå varför ni väljer att fokusera på självmordsrisken bland New Age-anhängare när det finns mer brännande och statistiskt sett allvarligare ämnen att ta upp. Låt mig berätta om det område där självmord sker i allra högsta grad: våldtäkt på barn. 

Hemförlossning och kampen om kontroll

16 July 2023

Skribenten har en sorts giftig mundiarré som struntar i all form av vetenskap och evidens. Och det är inte det värsta, hon gör till och med ett försök att tala för barnmorskor, stort misstag. Texten är full av "duktighets-hets". Man kan nästan tro att hon försöker vinna något sorts godhetspris. Ett pris får hon av mig åtminstone "Årets Mundiarré", grattis.