Kvartalsplanera för ett bättre år

Kvartal 1 av 4 & utvärdering

Jag ser direkt vad som gått bra och vad som kunde gjorts bättre. Det kommer vara ett enormt vapen till nästa kvartal.

Vi närmar oss slutet på det första kvartalet! Jag minns det som igår, det var december och jag satt med min Bullet Journal, skapade planeringen för kvartal 1- 2017. Det kändes så otroligt långt fram i tiden att planera mars men nu är vi här. Det har gått fantastiskt fort och nu är det dags att utvärdera. Jag kollar tillbaka på januari-mars och de aktiviteter jag ägnat mig åt, läser anteckningar, utvärderingar från veckorna och månadsutvärderingarna. Jag ser direkt vad som gått bra och vad som kunde gjorts bättre. Det kommer vara ett enormt vapen till nästa kvartal.
Just nu känns juni långt fram men jag kommer sitta här på samma sätt i juni och tycka att det var "som igår" jag skrev detta. Ta vara på tiden genom att vara medveten om vad du lägger den på. Tony Robbins säger ofta att vi överskattar vad vi kan göra på ett år men underskattar vad vi kan göra på 10. Jag gjorde en utvärdering över förra året och ibland är det bra att påminna sig om den så att man tydligt ser vilken väg man är på och vart man vill. Vi är vanemänniskor, vi gör saker på samma sätt som vi alltid gjort om vi inte medvetet har koll på vår tid och handlingar. Så vad vill du ha avklarat under nästa kvartal? Har du nått målen för detta kvartal och om  inte - varför? Bli medveten om det så att du kan förhindra det till nästa kvartal. Idag är det eventplanering för min del. Vad ska nästa kvartal innebära för mina klienter och elever? Jag ska lägga in events, föreläsningar och happenings. Nya mål för både mina företag och mig själv. Framförallt är jag sjukt taggad för min REBOOT Challenge, en kostutmaning på 10 dagar för alla som vill fräscha till sig inför våren. Hur ser ditt "Kvartal 2" ut?

Abort"rätten"s komplexitet

25 June 2022

Det här kommer bli en personlig historia för att förklara vad jag menar och baserar mina åsikter på, för att jag tror att i de flesta fall är det största problemet kunskapsbrist. Jag tror också att många människor saknar en nivå av mognad för den här typen av konversation och ställningstagande. Vårt största problem är överskott av åsikter och underskott av kunskap.

Fysisk affirmation när den är som bäst

22 February 2022

Om du inte läser "High Five" förstår du ändå direkt bokens kärna. Man ger sig själv en high five varje morgon i spegeln. Slut på bok. Men ändå inte riktig. Den har en viktig insikt att ge.

Tomorrow we bring the light

21 January 2022

Stop taking scraps from their table and stop being grateful for scraps they throw your way. Their worst nightmares are about to be materialized, which is people waking up, knowing their worth.