Free downloadables & tools

Free Tools

POWERFUL TOOLS FOR HEALTHY MIND, BODY & SPIRIT

Books

Raw Vegan Kickstart (Swedish)

Om jag kunde välja en enda lärdom från allt detta är att aldrig någonsin sätta något annat före sin hälsa. Det jag lärde mig under min resa är att hälsa är mer än lite sallad på tallriken och att jogga en gång i veckan. Hälsa är de tankar som formar vår inre kommunikation, de känslor vi låter härja i kroppen, det bränslet vi matar kroppen med och de aktiviteter och människor vi omger oss med

Smoothieguiden (Swedish)

Smoothieguiden är en simpel guide. Lär dig hur du mixar underbara och framförallt näringsrika smoothies. Här finner du recept, tips, inspiration och information om näring och ingredienser. Notera att inga länkar, källor eller studier har bifogats, detta är en enkel guide för att du ska få hjälp att komma igång och intressera dig för att lära dig mer.

Periodisk Fasta (Swedish)

Periodisk fasta har gett mig enorm frihet i livet, gett mig mycket bättre resultat i träningen, gjort mig pigg, alert och superfokuserad. Jag sover bättre, vaknar lättare och har inga blodsockerfall och trötthetsdippar under dagarna längre. Humöret är balanserat och energin räcker hela dagen lång, mina dagar är väldigt långa och fyllda av äventyr!

Self Leadership E-bok Bundle

Power Bundle.
4 workbooks in this bundle for the personal development junkie.
This bundle contains all of these:

1. HIDDEN SECRETS OF MOTIVATION
2. 75 WAYS TO UNSHAKEABLE GOALS
3. 50 POWERFUL QUESTIONS TO BUILD CONFIDENCE
4. 5 INSTANT WAYS TO KICKSTART SELF-DISCIPLINE

You will know exactly what to do and be guided with powerful questions.

*These books are in digital format. No physical books will be sent to you.