DE BÄSTA BEPRÖVADE METODERNA FÖR VARDAGSFRAMGÅNG

Habit Hacking: Bättre vanor med forskning

Den här helgen kommer du att få lära dig hur du förändrar allt från små vardagsrutiner till hela din livsstil genom att ta kontroll över dina vanor. Den här gången kommer du få hjälp av forskningens bästa metoder som ändrar grunden - ditt tankesätt - kring varför du gör som du gör. Lär känna dig själv samtidigt som du skapar de förändringar som du har misslyckats med i alla år - fram tills nu.

VANOR SKA FÖRENKLA LIVET

Du behöver inte fler komplicerade modeller

40% av ditt dagliga beteende kommer från dina vanor. När våra vanor inte fungerar för oss gör de faktiskt vardagen värre än den behöver vara. Du når inte dina mål p.g.a dåliga vanor, du vet inte vad du vill för att dina omedvetna vanor slukar många timmar på din dag. 
Det är dags att ta kontrollen.

Några av många saker du kommer lära dig under denna helg:

 • Varför klassiska målsättningsmodeller inte funkar för dig
 • Varför du inte lyckas förbättra din hälsa
 • Varför dina nyårslöften aldrig håller
 • Varför du inte lyckas i jobbet, med träningen eller relationen
 • Varför din motivation inte fungerar
 • Varför din viljestyrka är svagare än kokt spaghetti
 • Varför du lyckas en liten stund men sen misslyckas
 • Varför du lärt dig massor med metoder men ingen fungerar
 • Vad dopamin har med vanor att göra
 • Vad reframing är
 • Vad 2-minuters-regeln är
 • Hur många omedvetna vanor du har som styr ditt liv
 • Hur din miljö dödar dina vanor
 • Vad självbild har med vanor att göra

Läste du hela vägen hit? Den här listan är mycket längre men resten får du veta kursen Habit Hacking. Du kommer att få ära dig massor om dig själv och andra, vad som gör att du lyckas eller misslyckas och hur dina vardagar och mål kommer bli superlyckade hädanefter. Det skapar inte bara en förändring i din grund men också familjedynamiken i ditt hem, hur du samarbetar med familjen, dina barn, dina kollegor, din chef och alla områden där du är med och påverkar en grupp.
Att ta ledarskap över sig själv är den största styrkan. 
Let's go.

"Fantastiskt! Kommer göra en del omställningar men framförallt kommer jag göra ändringar som ska göra det lättare för mig att nå mina mål. Aida är en fantastisk föreläsare och coach. Hon är förtroendeingivande och gör att alla engagerar sig och vågar vara öppna och involverade i kursen. Här har vi både fällt tårar över hur jobbigt livet kan vara och också skrattat så mycket att ögonen rinner."
Emma Arlid
Emma Arlid
Förvaltningschef, IKEA Fastigheter
”Du sa att du ville att denna kursen ska vara konkret. Och det är en perfekt beskrivning! Du ger verkligen tydliga, konkreta verktyg på hur man ska styra upp sitt liv. Och till skillnad från att gå på en kurs eller föreläsning och bara känna sig generellt inspirerad kan man nu gå hem och faktiskt ha något att applicera i vardagen. Jag älskar tydlighet och saker som är greppbara. Och precis det har jag fått här! Tack för den här kursen, jag är dock inte överraskad över hur bra den var för jag förväntar mig aldrig något annat från dig!”
Caroline Oskarsson
Caroline Oskarsson
SOS Alarm
"En kurs och kursledare med många konkreta tips och idéer kring hur man kan ändra vanor och mönster liksom lägga till nya. Jag har fått många redskap för hur jag kan tänka för att förändra olika delar av mitt liv till det bättre. En kurs som starkt rekommenderas till alla som vill jobba med sig själva och sina vanor/ovanor på ett väldigt konkret sätt. Tack Aida!"
Pernilla Lindblad
Pernilla Lindblad
Folkuniversitetet
ALLT DU BEHÖVER VETA

Praktisk info

Datum: 
Tid: 
Plats: 
Investering:
Early bird: 
Boende: 
Klicka för att skicka mig ett mail för att boka eller ställa din fråga.
Vi rekommenderar att kika på vår booking policy innan bokning.

Kontakta mig om denna kurs

Bokning & frågor

Möt instruktören

Hej!

Jag heter Aida, går även under smeknamnet Mind Ninja (okay, kanske inte). Jag har dedikerat mitt liv till att förstå mänskligt beteende för att kunna programmera om de delar av mitt och andras som inte har gett önskat resultat. Sedan 2011 har jag jobbat med någon form med mental träning och det är min största passion. Varför är vissa människor alltid lyckliga? Varför är vissa människor aldrig det? Varför lyckas vissa med allt de tar sig för? Varför gör andra aldrig det? Av denna anledning har jag studerat neurovetenskap, psykologi och neurolingvistisk programmering i över 15 år. 2013 började jag också lägga på spirituella kunskaper och metoder, så som meditation, andningsteknik och visdomar från Toltekerna, bland många andra.

De senaste åren har jag djupdykt in i mänskliga vanor, de vardagliga vanor som vi verkar utföra helt per automatik, och jag funnit extremt fascinerande information som har förändrat i princip hela mitt liv och alla mina mål på bara ett år. Nu ska jag lära ut samma kraftfulla metoder så att du aldrig mer behöver vara rädd för att misslyckas. 

Aida Reva | Mental Tränare
Aida Reva | Mental Tränare