Omedveten tid vs dina framsteg

15 januari är ett magiskt datum

Om du har börjat på din plan och mål innan året började kommer 15 januari vara en milstolpe helt automatiskt. Om du inte har det  så är detta datum då du har misslyckats. Om du hade otydliga mål, inte nerskrivna mål eller inte är säker på varför du hade de målen har du också misslyckats till 15 januari.

Om du har börjat på din plan och mål innan året började kommer 15 januari vara en milstolpe helt automatiskt. Om du inte har det  så är detta datum då du har misslyckats. Om du hade otydliga mål, inte nerskrivna mål eller inte är säker på varför du hade de målen har du också misslyckats till 15 januari.

Innan nya året började berättade jag hur 1 januari inte var ett magiskt datum på något sätt. 15 januari är däremot det. 
Det är nämligen såhär kort tid som krävs för att fokusera på rätt eller fel sak. Hur fördelar du din tid om dagarna? Mäter du ens? Är du medveten? All omedveten tid är tid som kastats bort och mål som hamnat i soporna. Det är här de flesta tänker att februari kommer bli annorlunda. Men det kommer det inte. Detta är ditt mönster som manifesterar sig, ditt verkliga jag syns. Bara en idiot gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett annat resultat.

How you do anything is how you do everything

T Harv Eker

Idag den 3 januari sitter jag på en strandbar i Cap Verde på semester. Jag skriver och jobbar på målen, jobbar på framtiden. Du kommer inte behöva ta semester ifrån ditt liv om ditt liv är din passion. Ta semester från måsten, från människor som inte är dina närmaste och viktigaste krets, ta semester från allt som inte ger dig inspiration och glädje. Om du behöver fly ditt liv har du fel liv. Lever du ditt liv eller någon annars liv?

Vad tar du semester från? Stämmer dina mål överens med hur du vill leva eller hur du förväntas leva? Eller hur någon annan vill leva? Tycker du mål är svåra att skaparkraft att det ska passa någon annan eller för att du inte tror på dem själv?
Jag ska hjälpa dig. Denna gång är gången du lyckas. Du som verkligen försöker skapa förändring och går en av mina kurser, såsom Bootcamp, poledance eller någon annan får nu min nya e-bok "Skapa 2019" gratis. Jag märker att du försöker och du investerar arbete i dig själv. Därför ska jag hjälpa dig på traven. Gå hit och ange nedan rabattkod i kassan.

Rabattkod: ”mittnyajag” utan citationstecken

Nu kan du finslipa och vara on your way lagom till det magiska 15 januari.

Abort"rätten"s komplexitet

25 June 2022

Det här kommer bli en personlig historia för att förklara vad jag menar och baserar mina åsikter på, för att jag tror att i de flesta fall är det största problemet kunskapsbrist. Jag tror också att många människor saknar en nivå av mognad för den här typen av konversation och ställningstagande. Vårt största problem är överskott av åsikter och underskott av kunskap.

Fysisk affirmation när den är som bäst

22 February 2022

Om du inte läser "High Five" förstår du ändå direkt bokens kärna. Man ger sig själv en high five varje morgon i spegeln. Slut på bok. Men ändå inte riktig. Den har en viktig insikt att ge.

Tomorrow we bring the light

21 January 2022

Stop taking scraps from their table and stop being grateful for scraps they throw your way. Their worst nightmares are about to be materialized, which is people waking up, knowing their worth.